Apple iOS 11.3 güncellemesi yayınlandı

Apple, iOS 11.3 güncellemesini yayınladı. iOS 11.3 ile işlemci yavaşlatma krizi de dahil olmak üzere pek çok sorunun ortadan kalkması bekleniyor.

SHABER3.COM

Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 11 iPhone ve iPad kullanıcılarının beğenisine 19 Eylül'de sunulmuştu. Ancak yeni iOS ile birlikte gelen sorunlar nedeniyle Apple, geliştirmelere devam etse de yeni sorunlar gelmeye devam ediyor.

Apple, iOS 11 ile pek çok yeni özelliği kullanıcılarına sundu. Ancak işletim sisteminde ciddi bir açık olduğu tespit edilmişti. Söz konusu açık sayesinde herhangi bir işleme gerek kalmadan, kilitli olan telefondaki mesajlara akıllı asistan Siri ile ulaşılabiliyor. 

iPhone'lar parmak izi, şifre veya yüz tanıma ile korunabiliyor. Ancak, söz konusu hata nedeniyle iOS 11 yüklü cihazlar üzerinde ” Hey Siri, bildirimleri oku ” şeklinde bir komut verildiğinde, Siri’nin içeriği gizlenen tüm mesajları okuduğu tespit edildi. 

Yükleme yapılabilecek telefon modelleri şöyle:
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s 
<< Önceki Haber Apple iOS 11.3 güncellemesi yayınlandı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER