Antalya Film Festivali'nde güldüren olay

52. Altın Portakal ödüllerinde en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Nadir Sarıbacak'ın konusması sırasında A Haber kanalı görüntüyü ve sesi kesti. Logosunun altında 'Sansüre hayır' yazan A Haber'in konuşmayı sansürlemesi sosyal medyada gündem oldu.

Antalya Film Festivali'nde güldüren olay

Sarmasık filmi ile en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Nadir Sarıbacak'ın teşekkür konuşması sırasında "memleketin dertleri var" sözleri ile başladığı teşekkür konuşması 'Bizi sevgi ve muhabbet kurtaracak' sözlerinin ardından A haber tarafından kesildi.

Konuşmayı yayınlamayan kanal, konuşma sırasında ise müzik ve Antalya görüntülerine yer verdi. Antalya film festivali ödlül törenini canlı yayında veren A haber'in o dakikalarda ise ekranın üst köşesinde ''sansüre hayır" logosunun yer alması dikkat çekti.



Antalya Film Festivali'nde güldüren olay | Samanyolu Haber


İşte Nadir Sarıbacak'ın A Haber taraından sansürlenen konuşmasının tam metni:

Bir saniyenizi alacağım. Tolga sağol böyle bir rolü bana teklif ettiğin için ve bütün ekibe teşekkür ediyorum. Jüri üyelerine de, elinize sağlık. Hasbihal etmek istiyorum. Çok kısa, 30 saniye... Memleketle ilgili dertlerim var. Bu filmden de (Sarmaşık) hareketle, çok güzel arkadaşlarım var benim. Farklı dilden, dinden, ırktan, meşrepten, mezhepten ve hepsini aşk derecesinde seviyorum. Ve bizi ancak kardeşlik ve muhabbetin kurtaracağına inanıyorum. Muhabbet... gerçekten. Belki bir duble rakı ya da bir demlik çay. Muhabbet kurtaracak bizim dertlerimizi. Çünkü vücudun organları gibiyiz. Kulağın ağıza, elin ayağa muhalif olamayacağına göre, kesildiği zaman bütün vücut acıyacağına göre... Kader bağlılığımız var memlekette. (Konuşmanın buradan sonrası A Haber kanalı tarafından kesildi)
<< Önceki Haber Antalya Film Festivali'nde güldüren olay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER