ANODER, Ankaralı galericilerin sorunlarına çözüm arıyor


Ankara Oto Galericileri Derneği (ANODER) Yönetim Kurulu, siyasileri ziyaret ederek Ankaralı galericilerin sorunlarını aktarıyor. ANODER Yönetim Kurulu bu bağlamda önce Ankara Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Levent Gök'ü, daha sonrasında ise AK Parti Nevşehir Milletvekili, Adalet Komisyonu Üyesi, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Murat Göktürk'ü makamında ziyaret etti.

ANODER olarak gecikmeli de olsa Ankaralı galericilerin haklarını savunmak için güç ve ses birliği yaptıklarını ifade eden ANODER Başkanı İlkay Kalkan, 500 üye ile önemli bir temsil düzeyine ulaştıklarını söyledi. Derneğin kuruluşunu takiben kurdukları kooperatifleri ANOKOOP vasıtası ile de ses birliğinin yanına güç birliklerini de eklediklerini belirten Kalkan, esnafın bir çatı altında toplandığı meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının esnafın hakkını savunmanın yanı sıra esnafın imajını düzeltmek ve o meslek ile ilgili düzen oluşturmak açısından da son derece önemli bir misyona sahip olduğunu belirtti.

Galericilerin sorunlarının çözümü noktasında yerel yönetimlerin son derece önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kalkan, ANODER olarak Ankaralı esnafın ve sanatkarın sorunlarının çözümü noktasında her türlü işbirliği ve göreve hazır olduklarını ifade etti.
CİHAN
<< Önceki Haber ANODER, Ankaralı galericilerin sorunlarına çözüm arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER