Ankara'da tweet depremi... Gökçek sarayı hedef aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter adresinden çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Tweeti bir süre sonra sildi. Ancak o paylaşım çoktan sosyal medyada yayılmıştı.

SHABER3.COM


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek sarayı hedef aldı.

turkishnews'te Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile ilgili haberi paylaşan Gökçek'in, bu tweeti paylaşırken, "İB. KALIN" diye yazması dikkat çekti.

Gökçek'in paylaştığı haberde "Recep Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanı İbrahim Kalın, CIA raportörü çıktı" iddiası ileri sürülüyor.


İddiaya göre Gökçek o tweeti trol hesabından atmak istemişti, gerçek hesabından attığını fark edince de bir kaç saniye sonra sildi. Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları o tweetin ekran görüntüsünü alıp çoktan paylaşmıştı bile. Bunun üzerine Melih Gökçek bir açıklama yaptı. Ve yine Cemaat'i suçladı!

"Twit alemi. F... alçakların İbrahim Kalın kardeşimle ilgili daha önce yaptıkları haberi tekrar gündeme getirmek istediklerini gördüm. İbrahim'e bu linki direkt mesaj atmaya çalışırken sehven yanlış tuşa basmışım mesaj genele düştü... Kimse bundan bir ekmek çıkartmaya kalkmasın... İbrahim Kalın kardeşimle de konuştum. Fetocuların ilk defa Taraf gazetesinde dile getirdikleri bu yalan ve alçak haberin hiçbir kıymeti yoktur. F... attığınız bu iftiraların içinde kendiniz boğulacaksınız..."

Gökçek Cumhurbaşkanı Başdanışmanıyla ilgili bir haberi kendisine gönderirken neden 'İB. KALIN' gibi bir kısaltma yaptığına ise açıklık getirmedi. 
<< Önceki Haber Ankara'da tweet depremi... Gökçek sarayı hedef aldı! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER