Ankara'da bombalı saldırı

Ankara'da büyük bir patlama meydana geldi

Ankara'da bombalı saldırı

Ankara Çankaya’da Genelkurmay Başkanlığı Kavşağı’na 300 metre mesafede bombalı saldırı gerçekleşti. Saat 18.31'de bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıyla, 3 askeri servis aracı hedef alındı.
KURTULMUŞ: 28 ÖLÜ, 61 YARALI  Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ankara'daki bombalı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada "28 vatandaşımız hayatını kaybetti, 61 yaralımız var. Saldırı bombalı araçla düzenlendi" dedi.

Ankara'da büyük patlama - Olay yerinden ilk görüntüler | Samanyolu Haber Olay yerindeki çok sayıda yaralıya sağlık ekipleri müdahale ediyor. Ankara’daki patlama sonrası çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.
Hava Kuvvetleri Komutanlığı yakınında askeri servis aracına saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonrasında 4 servis aracı yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi


Ankara'da bombası saldırı! Olay yerinden ilk görüntüler | Samanyolu Haber

ÇELİK: TERÖR HAİNLİĞİNİ GÖSTERDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Terör Ankara'da alçaklığını ve hainliğini bir kez daha gösteriyor" dedi.Polis, bölgede yeni bir patlama olasılığına karşın çevredekilere "Uzaklaşın" uyarısı yaptı.




BAŞBAKAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Patlama sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptığı ilk açıklamada, "Patlama sesi geldi, bakacağız" dedi.



Ayrıntılar Geliyor...
<< Önceki Haber Ankara'da bombalı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER