Ankara'da garip bir Siyah Minibüs olayı...

Okul etrafında dolaşan siyah minibüs korku panik meydana getirdi... Ankara Valiliği Siyah Minibüsün peşine düşeceğine dikkatli olması konusunda uyaran Okul müdürüne karşı inceleme başlattı..

SHABER3.COM

15 Temmuz kontrollü darbenin ardından Türkiye'de korku rejimi kuran AKP,  1990’larda JİTEM’in uyguladığı yöntemlere sarıldı. Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük illerde kaöırılan kişilerin sayısı yüzü geçti... 90'lardaki Toros’ların yerini şimdilerde siyah transporterlar aldı... Ankarada yaşanan en son siyah transporter olayı halka salınan korkunun boyutunu ortaya koydu... 


Yenimahalle ilçesinde gözüken ve özellikle Faruk Verimer İlkokulu civarında dolaşan Siyah bir minibüs vatandaşların dikkatini çekti... Bunun üzerine okul müdürü , öğretmenleri siyah renkli bir minibüsün ara sokaklarda ve okul etrafında dolaştığını belirterek daha dikkatli olmaları yönünde yazıyla uyardı


Ancak Valilik Siyah Minibüsün peşine düşeceğine Okul müdürüne karşı inceleme başlattı... 

Yazılı açıklama yapan Valilik  Yenimahalle İlçesi Faruk Verimer İlkokulu Müdürü Erhan Tosunöz hakkında "gerekli araştırma ve incelemeyi yapmadan, sıralı amirlerine ve güvenlik güçlerine bilgi vermeden, öğretmen ve öğrenci velilerini korku ve paniğe sevk edecek şekilde yazı yazdığı" gerekçesiyle inceleme başlattığını duyurdu. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Tosunöz’ün, kendisine gelen bir telefon bilgisi üzerine siyah renkli bir minibüsün ara sokaklarda ve okul etrafında dolaştığını ifade ederek öğretmenleri daha dikkatli olmaları için bir yazı ile uyardığının tespit edildiği kaydedildi. 

"ENDİŞE VE KORKU"

Okul Müdürlüğünün yazısında bahsi geçen araç ile ilgili yapılan araştırmada söz konusu aracın bir veliye ait olduğu bildirilen açıklamada, "Faruk Verimer İlkokulu Müdürü Erhan Tosunöz'ün, gerekli araştırma ve incelemeyi yapmadan, sıralı amirlerine ve güvenlik güçlerine bilgi vermeden, öğretmen ve öğrenci velilerini korku ve paniğe sevk edecek şekilde yazı yazdığı anlaşılmıştır. Endişe ve korkuya yol açan bu durum ile ilgili olarak Valiliğimizce inceleme başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi. 


<< Önceki Haber Ankara'da garip bir Siyah Minibüs olayı... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER