Ankara'da GAZMATİK uygulaması başladı


Ankaralıların özellikle kış aylarında gaz kuyruğunda beklemesini sona erdirmek için GAZMATİK uygulaması başladı. Aralık ayının son haftasında 5 alışveriş merkezinde işleme açılan GAZMATİK'ler ile yılbaşı tatili süresince yoğun olarak gaz satışı gerçekleştirildi.

Başkent Doğalgaz Dağıtım 'dan yapılan yazılı bilgilendirmeye göre; Ankaralılara doğal gaz kullanmanın konforunu yaşatacak ve abonelerinin kış aylarını rahat geçirmelerini sağlayacak çalışmalar devam ediyor. Elektronik sayaç kullanımının yaygın olduğu Ankara ili mücavir alanı içerisinde şirket, abonelerin özellikle kış aylarında gaz alabilmek için kuyruklarda beklemesini sona erdirmek için kiosk uygulamasına başladı.

961 bin kartlı (ön ödemeli), 680 bin adedi ise faturalı (mekanik) sayaç kullanan yaklaşık 1.6 milyon abonesi bulunan şirket, Maltepe merkez dahil olmak üzere 15 noktada müşterilerine hizmet veriyor. Kış aylarında yaşanan yoğunluğu da göz önünde bulundurarak alışveriş merkezleri ve kentin yoğun noktalarında 7/24 hizmet vermek üzere GAZMATİK uygulaması başlatıldı. Aralık ayının son haftasında 5 alışveriş merkezinde işleme açılan GAZMATİK'ler ile yılbaşı tatili süresince yoğun olarak gaz satışı gerçekleştirildi.

Başkent Doğalgaz yetkilileri, Ocak 2016 ayı sonunda 7/24 hizmet verecek GAZMATİK sayısını 50'ye, yıl sonuna kadar ise 150'ye çıkarmayı hedeflediğini bildirdi. Ayrıca Ankara'daki bütün PTT şubeleri ile ING Bank, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Türk Ekonomi Bankası şubeleri olmak üzere yaklaşık 400 noktada mesai saatleri içerisinde gaz satışı yapıldığı hatırlatıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'da GAZMATİK uygulaması başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER