Anadolu Farm'ın kurucusu gözaltında

Çiftlik Bank benzeri vurgun yaptığı ve yaklaşık 200 milyon TL’lik para topladığı ileri sürülen Ekolium A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren Anadolu Farm'ın kurucusu İsa Karademir gözaltına alındı. 21 Mart'ta basın açıklaması yapan Karademir'in, 23 Mart'ta yurtdışına çıkmak üzereyken engellendiği öğrenildi.

SHABER3.COM

Çiftlik Bank benzeri vurgun yaptığı ve yaklaşık 200 milyon TL’lik para topladığı ileri sürülen Ekolium A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren Anadolu Farm'ın kurucusu İ sa Karademir gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Anadolu Farm isimli oyunun, oyun üyeleri tarafından sahibi ve yöneticisi olarak bilinen İsa Karademir gözaltına alındı.

 İsa Karademir'in emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

"ANAPARALARI ÖDEYECEK GÜÇTEYİZ" DEMİŞTİ

 Öte yandan, 21 Mart günü açıklama yapan İsa Karademir, Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın'dan bahsederek, "Onlar gibi bir yere gitmedik, bizim sistemimiz çok farklı. Müfettişler ‘bu sistemi kapatmanız lazım’ dediği anda herkesin içi rahat olsun insanların anaparasını ödeyecek güçteyiz" demişti.
<< Önceki Haber Anadolu Farm'ın kurucusu gözaltında Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER