Anadolu Ajansı'ndan açıklama: Sahadan veri akışı kesildi

İstanbul Büyükşehir'de CHP ile İyi Parti'nin ortak adayı Ekrem İmamoğlu ile AKP ile MHP'nin ortak adayı Binali Yıldırım arasındaki yarışın galibi şu ana kadar açıklanmadı. Oy oranları yüzde 48,7'de eşit kalırken, oy farkı da 4 bin 400. Anadolu Ajansı'nın İmamoğlu kazandığı halde baskı ile sonucu açıklamadığı iddia edilirken, AA açıklama yaptı.

SHABER3.COM

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde İstanbul Büyükşehir'de CHP ili İyi Parti'nin ortak adayı olan Ekrem İmamoğlu'nun sandıklarının tamamını açıklamadığı için "manipülasyon yapıyor" diye suçladığı Anadolu Ajansı bir açıklama yaptı. 

AA, "AA Seçim Yayın Sistemine sahadan veri akışı gerçekleşmemektedir. Sahadan veya YSK'den veriler ulaştığında sonuçların aktarımı sürecektir." açıklamasında bulundu.

İMAMOĞLU: SİZİ UYARIYORUM, HESAP VEREMEZSİNİZ

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, AA'nın açıklama bir saatten fazla süredir açıklama yapmadığına dikkati çekti. 

İmamoğlu, "AA açıklama yapmamakta ısrar ediyor. AA'yı uyarıyorum, yarın bu toplumun yüzüne bakamazsınız, hesap veremezsiniz. Ne yapılıyor anlamış değilim. Bu topluma hesap veremezsiniz, bu şehrin 16 milyon insanı adına konuşuyorum, hesap veremezsiniz, lütfen vazifenizi yerine getirin. Tarih sizden hesap sorar." dedi.
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı'ndan açıklama: Sahadan veri akışı kesildi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER