Amerikalılardan Mobiliyum'a büyük ilgi

Amerikalılardan Mobiliyum'a büyük ilgi

Türkiye'nin en büyük Mobilya AVM'si Mobiliyum, yurt dışı pazarlama faaliyetleri kapsamında yurt dışından gelen ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu doğrultuda her yıl Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina Eyaleti'nde gerçekleştirilen High Point Market Mobilya Fuarı'nın genel müdürü Alfred L. Bolton Mobiliyum'u ziyaret etti.

Ziyarette, Bolton, Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kavas, Genel Müdür Mustafa Çaltılı, Yurt Dışı Tanıtım Müdürü Çağrı Çelebi ve Yurt Dışı Tanıtım Ekibinden Tania Chyzhyk eşliğinde Mobiliyum'u gezdi. Gezi esansında, Mobiliyum'daki mağazalar, Amerika'daki mağazalarla karşılaştırılarak, farklılıklar üzerine konuşuldu. High Point Market hakkında bilgiler veren Alfred L. Bolton, Amerika Pazarında, İnegölmobilya üreticilerinin daha çok var olabilmeleri için mağazalarla, ürünlerle, pazarlama faaliyetleriyle ilgili önerilerde bulundu.

Mobiliyum AVM'nin gezilmesinin ardından Mobiliyum'da bulunan iki markanın fabrikalarının da gezildiği ziyarette yapılan görüşmelerde, High Point Market ve Mobiliyum AVM olarak birlikte gerçekleştirilebilecek projeler üzerine görüşüldü. Mobiliyum'u çok beğendiğini söyleyen Alfred L. Bolton, "Mobiliyum'dan ve İnegöl Mobilyasından çok etkilendim. İnegöl'deki mobilya markaları, mobilya üretim kapasiteleri, teknolojileri ve kaliteleri dünya standartlarında bir değere sahip. Mobiliyum'la ve buradaki markalarla daha yoğun ticari ilişkiler kurmayı isteriz. Bu nedenle ilk fırsatta, ticaret yapmak üzere bir alım heyeti organize ederek, tekrar Mobiliyum'u ve ziyaret edeceğiz. Mobiliyum AVM olarak sizleri de High Point Market'te görmek isteriz." dedi.

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kavas ise ziyaretle ilgili şöyle konuştu: "Açıldığımız günden beri ihracat rakamlarımızı 1 milyon Dolar'a yükseltmeyi hedeflediğimizi söylüyoruz. Bu misyonla çeşitli ülkelerle yoğun görüşmeler içerisindeyiz. Bugün de Amerika'nın en büyük mobilya fuarı High Point Market Genel Müdürü Sayın Alfred L. Bolton'u ağırladık. Görüşmelerimiz oldukça verimli geçti. Amerika pazarında daha çok var olabilmek için karşılıklı olarak ne tür projeler geliştirebileceğimiz üzerinde görüştük. Karşılıklı ticareti artırmak için görüşmelerimiz devam edecek." CİHAN
<< Önceki Haber Amerikalılardan Mobiliyum'a büyük ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER