Amasya'da zincirleme trafik kazası: 7 yaralı

Amasya'da zincirleme trafik kazası: 7 yaralı

Amasya'da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5'i Suriye uyruklu 7 kişi yaralandı. Olay Merzifon ilçesi mevkiinde bulunan Özdöl kavşağı yakınında meydana geldi.

Alaattin Karaman yönetimindeki 34 PTE 53 plakalı kamyonet aşırı yağış nedeniyle bir anda kayarak önde bulunan bir araca çarptı. Arkasında seyir halinde olan 25 LE 125 plakalı yolcu otobüsü şoförü Kenan Özdemir, kazayı fark edince frene bastı. Daha sonra arkadan gelmekte olan Muhammet Gannamın yönetimindeki 31 EJ 544 plakalı otomobil ise yağmurunda etkisiyle duramayarak yolcu otobüsünün altına girdi.

Meydana gelen kazada plakası alınamayan bir araç olay yerinden uzaklaşırken 34 PTE 53 plakalı araç içerisinden bulunan Alaattin ve Evre Karaman çifti ağır yaralandı.

Yolcu otobüsüne arkadan çarpan 31 EJ 544 plakaları otomobil içerisinde bulunan Suriye uyruklu Muhammet Gannam, Merve Ceddam, Dua Elvahs, Esma Elvahs ve Melisa Ahsi isimli şahıslar sıkıştıkları araçtan güçlükle kurtarıldı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Amasya'da zincirleme trafik kazası: 7 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER