Amasya'da otomobil ırmağa uçtu: 1 kayıp, 1 yaralı


Amasya'da 2 kişinin bulunduğu bir otomobil Yeşilırmak'a düştü. 1 kişi yaralandı. Kaybolan 1 kişiyi ise arama çalışmaları sürüyor.

Olay, akşam saatlerinde Hacılar Meydanı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nadir Hacıköylü (23) arkadaşı Melike Ardıç'a (21) Yeşilırmak kenarında bulunan stabilize yolda 05 DS 103 plakalı otomobil ile direksiyon eğitimi vermeye başladı. Bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil Yeşilırmak'a düştü. Devrilen otomobildeki Melike Ardıç kendi imkanları ile kıyıya çıkarak yardım istedi.

Olay yerinde balık tutmakta olan Yusuf Cenik isimli vatandaş durumu 112 Acil Servis ekiplerine ve polise haber verdi. Amasya Belediyesi arama kurtarma ekipleri, aracı vinç yardımıyla sudan çıkardı. Nadir Hacıköylü otomobilde bulunamadı. Ekipler ırmakta arama kurtarma çalışması başlattı.

Yaralı Melike Ardıç, sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Görgü tanığı Yusuf Cenik, balık tutma için oltasını hazırlarken bir imdat sesi duyduğunu ve Melike Ardıç'a yardım ettiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Amasya'da otomobil ırmağa uçtu: 1 kayıp, 1 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER