Allah'ın adaletine güveniyorum

Hizmet'e soykırımın kanıtı: Nurdan ŞahinÖğretmen eşi Hizmet Hareketi’ne yönelik kitlesel soykırım ve cadı avı kapsamında tutuklanan ismi Nurdan Şahin, kanser hastası.

Adı Nurdan Şahin... Eşi tutuklu... Kendi kanser... 2 çocuğu var... İhraç edildi...

Hizmet'e soykırımın kanıtı: Nurdan Şahin

Kanser hastası 38 yaşındaki Belediye Çalışanı Nurdan Şahin, son Kanun hükmünde kararname ( KHK ) ile işten atılınca 2 çocuğu ile ortada kaldı.

Hastalığı oldukça ilerlemiş ve vücuduna yayılmış durumda. Karaciğerine metastaz yapan hastalık nedeniyle sağ kolu da şişmiş durumda ve hareket ettiremiyor. 

Ona öğretmen eşi bakıyor, sabah kahvaltısından gün içindeki tüm ihtiyaçlarını eşi karşılıyordu. Tedavisine de eşi sayesinde gidip gelebiliyordu. 

Ancak öğretmen eşi cadı avı kapsamında tutuklandı. İki küçük kızıyla birlikte birlikte yalnız başına kaldı. 

ZULÜMDE İKİNCİ PERDE

Kanser haliyle iki çocuğuyla tek başına kalan Nurdan Şahin’e yönelik zulüm bununla da bitmedi. Kanun hükmünde kararnameyle Nurdan Şahin, çalıştığı  Sinop Ayancık Belediyesi’ndeki işinden atıldı. Eşinin ve kendisinin artık maaşı yok. 

Sigortası kesildiği için tedavi masraflarını da artık devletin karşılamayacağı kendisine bildirildi. Yeşil Kart’a başvurdu ancak, KHK ile işten çıkartılanlara yeşilkart verilmiyor. 
Nurdan Şahin’i devlet ölüme terk etti. Nurdan Şahin devletin Hizmet Hareketi’ne yönelik soykırımının kanıtı olarak vicdanlara seslendi.
<< Önceki Haber Allah'ın adaletine güveniyorum Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER