Ali Ünal mahkemeye çıktı, aleyhteki tanıklar lehte ifade verdi

Yazar Ali Ünal ve kardeşi Mustafa Ünal bir yılı aşkın süredir Uşak cezaevinde tutuklu bulundurulurken ilk defa mahkemeye çıkarıldılar.

SHABER3.COM

Gazeteye yazı yazmak ve rüya tabiri yapmak gibi absürd suçlamalarla cezaevinde tutulan Ali Ünal'ın yapılan ilk duruşmasında tutukluluğuna devam kararı verilirken kardeşi Mustafa Ünal'sa tahliye oldu.

Duruşmayla ilgili Twitter'dan bilgi veren oğlu (@AfsinSuleyman) mahkemede yaşananları anlattı:

''Ali Ünal ve Mustafa Ünal'ın mahkemesi sona erdi. Amcam Mustafa Ünal tahliye edildi. Ama canım babam maalesef tahliye edilmedi. Dava 27 Şubat'a ertelendi. Amcamın kelepçeleri çözülürken Kıymetli Babam'a tekrar takıldı'' diyen Ünal şöyle devam etti:

''Elhamdulillah, her ne kadar tahliye edilmedi ise de dava kısmen de olsa ilerisi adına ümitli geçti. Aleyhte tanık olarak getirilen kişiler bile lehte ifade verdiler. Telefon kayıtları incelenmesi gibi bazı nedenlerden dolayı babamın tutukluluk halinin devamına karar verildi. Kardeşinin tahliyesine sevindi babam.Yalnız kendi tutukluluk halinin devamını da tevekkül ile karşıladı. Bizlere düşen müsbet harekete ve duaya devam etmek.''
<< Önceki Haber Ali Ünal mahkemeye çıktı, aleyhteki tanıklar lehte... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER