Albayrak'ın mailinden Fenerbahçe otobüsüne saldırı ve oy pazarlığı çıktı!

Redhack isimli hacker grubu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak’a ait olduğunu öne sürdüğü e-postalarından Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan katliam girişimine ilişkin önemli bir ses kaydı paylaştı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatlığını yapan Faik Işık’a ait olduğu ileri sürülen ses kaydında Faik Işık telefonda biriyle konuşuyor. O konuşmada katliam girişiminin milletvekilliği için pazarlık meselesi yapıldığı görülüyor. Faik Işık karşısındaki kişiye “Trabzon emniyetine giriyor o başkan o iki tane adamı alıp çıkıyor oradan. Tweetleri falan hepsi kayıtlı. Adam belli şahıs belli. Bunlara teslim olmak yok. O zaman Fenerbahçe’den niye oy istiyoruz.” diyor.

samanyoluhaber.com




Katliam Girişimi ve Sonrası Ne Olmuştu?

4 Nisan 2015’te Fenerbahçe takım otobüsü Rizespor maçından dönerken Sürmene ilçesi girişinde saldırıya uğradı. Saldırıda otobüs şoförü Ufuk Kıran açılan ateş sonucu yaralandı. Virajlı yolda şoförü hedef alarak yapılan saldırı için dönemin valisi Abdil Celil Öz ” Hastaneden gelen ilk bilgiye göre şoför taş ile yaralanmış” demişti. Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal ise “İlk bulgulara göre Fenerbahçe otobüsüne taşlı saldırı yapıldı. Kurşun izine rastlanmadı” diye konuşmuştu. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu saldırıyı üst akla bağlamıştı “Bunun Trabzon ve Trabzonspor’la alakası olamaz. Bu bir üst akılın işidir



Kimler Yakalanıp Bırakılmıştı?

8 Nisan 2015’te Fenerbahçe otobüsüne düzenlen ve araç sürücüsünün yaralandığı silahlı saldırıyla Nihat S. ile Emre A., gözaltına alındı. İki zanlı Trabzon Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Sürmene Adliyesi’ne sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkan zanlılar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Nihat S. ile Emre A. adliye çıkışında tezahuratlarla omuza alındı.



Faik Işık’a Ne Oldu?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık, seçilmesi zor olan AKP İstanbul 1. Bölge 16. sıradan milletvekili adayı gösterilmiş ancak seçilememişti. Ses kaydından Faik Işık, en son sıralardan aday gösterilmesine de tepkili. “Fenerbahçeye çok fazla hareket çekiyorlar” diyor ve “Ben burada 180-200 bin oy olacağım. Söyleyin genel merkeze çeksinler beni adaylıktan.”

15 Temmuz sonrası bir çok olayda olduğu gibi Fenerbahçe otobüsüne yönelik saldırı da Hizmet Hareketi'ne mal edilmek istenmişti
<< Önceki Haber Albayrak'ın mailinden Fenerbahçe otobüsüne saldırı... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER