Akşener'den AKP'li vekile cevap: Öküz sensin

Gaziantep'te tren denemeleri sırasında yoldaki yurttaşlara "Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar" diyen Ahmet Uzer ile Millet İttifakı'na "Adiler" diyen Bakan Bekir Pakdemirli'ye tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bunlar zıvanadan çıktılar. Onun için Antep vekili seçmenine öküz dedi. Sensin öküz" ifadelerini kullandı.

AKP'li heyetten tren test sürüşünü izleyenlere: Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa Gökdere Meyda'nında ortak miting düzenledi. 

Akşener, "Bakan mı danışman mı ne olduğun belirsiz kişiye sormak istiyorsanız nasıl olur da dersin adilere dersin. Adi olan sensin. Bunlar zıvanadan çıktılar. Onun için Antep vekili seçmenine öküz dedi. Sensin öküz" diye konuştu.

Gaziantep'te Gaziray test sürüşü sırasında AKP Milletvekili Ahmet Uzer test sürüşünü izleyen vatandaşlara yönelik "Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar" demişti. Amasya’da konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de meydanda seçmenlerine seslenirken muhalefete yönelik, “Bu adilere sandıkta gereken cevabı verecek misiniz?” ifadesini kullanmıştı.

<< Önceki Haber Akşener'den AKP'li vekile cevap: Öküz sensin Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER