AKP'yi içeriden yazdı: En tepeden en alta kadar kan emen keneler var

Havuz yazarı Abdurrahman Dilipak AKP içinde "İslamcıları yüzde 5 gören" bir grubun olduğunu iddia etti: Bu kan emen kenelerden kurtulmak gerek

SHABER3.COM

"AK Parti sağlığına geri dönmek istiyorsa, önce sırtındaki bu kan emen kenelerden kurtulması gerek" diyen Dilipak, "Bunların en tepeden en alta kadar her yerde uzantıları var. Bu haram para, haram ilişkiler sonlandırılmayacak olursa bedeli ağır olur" ifadesini kullandı.

Dilipak'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Bu AK Parti içinde, “İslamcıları %5 gören” AKP’lilere meydan bırakılırsa bunun faturası ağır olur. Eğer listeye giren bazı adaylar yine seçilirse, AK Parti’nin işi zorlaşır. Eğer o adamları tutamazlarsa bu iş mahkemelik olur. Bu giderek Mafyalaşan tipler yollarına devam etmek isterlerse, AK Parti sağlığına geri dönmek istiyorsa, önce sırtındaki bu kan emen kenelerden kurtulması gerek.

Bunların en tepeden en alta kadar her yerde uzantıları var. Bu haram para, haram ilişkiler sonlandırılmayacak olursa bedeli ağır olur. Kem alat ile kemalat olmaz. Haram para ile hayır yapılmaz. Kendilerine Osmanlı’dan ve zekattan tahsisat alanlar üzerinden kıyas yaparak meşruiyet oluşturmaya kalkanlar, aslında kendi haramlarına İslam’ı malzeme yapmaya kalkan bahtsızlardır. Bunu geçmişte yapmaya kalkanlar, zaman içinde çeşitli fitnelere ve yıkımlara sebeb oldular. Tarih bu müfsitlerin sebeb oldukları trajedilerin hikayeleri ile doludur.

<< Önceki Haber AKP'yi içeriden yazdı: En tepeden en alta kadar kan emen... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER