AKP'nin sınır tanımayan iftiralarına tepki yağıyor

Kimse Yok Mu'nun terörist gibi gösterilmesine Romanya'dan da tepki geldi.

AKP'nin sınır tanımayan iftiralarına tepki yağıyor

Her fırsatta Hizmet Hareketi ve gönül verenlerine iftira atmaktan çekinmeyenlere dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Romanya'da bulunan Kimse Yok Mu gönüllülerinden de AKP ve hükümetin yalanlarına tepki geldi.
Bükreş 4. Bölge Belediyesi “En başarılı projelerimizi birlikte gerçekleştirdik” dedi. Yardım dağıtımında gönüllü olarak çalışan İuliana Dumitru ise "Şimdi biz de yardım dağıtarak terörist mi olduk" diye tepki gösterdi.

Türkiye'de baskı altına alınmak istenen Kimse Yok Mu derneğine destek her gün genişleyerek sürüyor. Romanya'daki yardım kuruluşları Kimse Yok Mu'nun terörist gibi gösterilmesine sert tepki gösterdi.

Yapılan yardımları Kimse Yok Mu ile ortak dağıtan Bükreş 4. Bölge Belediyesi, "En verimli ve başarılı projelerimizi Kimse Yok Mu ile gerçekleştirdik. Kimse Yok Mu bizim verimli projeler başardığımız tek sivil kuruluştur" açıklamasını yaptı. Romanya'da yardım dağıtımında gönüllü olarak çalışan İuliana Dumitru ise Kimse Yok Mu'ya yapılan suçlamalara karşı "Şimdi biz de yardım dağıtarak terörist mi olduk" diye konuştu.

SİYASETTEN UZAK

Afganistan Kızılayı Başkanı Fatıma Geylani de Kimse Yok Mu'nun dünyadaki muhtaç insanların imdadına yetişen başarılı bir yardım derneği olduğunu belirtti. Geylani, Kimse Yok Mu'nun başarısının sırrını siyasetten uzak olmasına bağladı. Dernek hakkındaki kendi görüşlerini anlatırken "Kimse Yok Mu, yetimlerin elinden tutan, Ramazan ayında sahur ve iftar yapma imkânı olmayan ailelerin sofralarına yemek koyan bir dernektir. Bazı zamanlar doğal afetlerde, yardım için iyi niyetle bölgeye gitmişiz; ama yanlış malzeme götürmüşüz. KYM ise bu konuda profesyonelce çalışıyor” ifadelerini kullandı.

CHA
<< Önceki Haber AKP'nin sınır tanımayan iftiralarına tepki yağıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER