AKP'li vekil kumar masasında görüntülendi....

AKP Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün kumar masasında görüntülendi...

SHABER3.COM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel Danışmanı Recep Cengiz, AKP Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün’ün kumarhanede çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. AKP’li vekil fotoğrafı; ‘Bunlar bizim özel işlerimiz’ sözleriyle savundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel Danışmanı Recep Cengiz, AKP Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün’ün kumarhanede çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.


 
Recep Cengiz, Twitter mesajında “AKP Tekirdağ mv Metin Akgün’ün Bulgaristan’da bir kumarhanedeki eğlencesi. Tabii istediğini yapabilir, ama millete karşı dürüst olun, dürüst!” ifadelerini kullandı.

AKP’Lİ METİN AKGÜN:BUNLAR BİZİM ÖZEL İŞLERİMİZ

Odatv’den Caner Taşpınar’ın haberine göre,  sosyal medyanın tartıştığı kumarhane fotoğrafını AKP Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün  fotoğrafı doğrulayarak “O çok eski bir fotoğraf zannedersem, ben tanıyamıyorum zaten. Bunlar bizim özel işlerimiz, kim ne karışır? Onların özel işine kim, ne karışıyor?Yazıktır, günahtır. Bizi Türkiye tanır” ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber AKP'li vekil kumar masasında görüntülendi.... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER