AKP'li Turan: HDP'ye de kayyım atanmalı!

AKP Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, partisinin Çanakkale İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşma töreninde 28 belediyeye kayyım atanmasını değerlendirdi. Turan, bunun gecikmiş bir adım olduğunu söyledi.

SHABER2.COM


AKP'liler, Çanakkale'de Prof. Dr. Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesisleri'nde bugün düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. 

AKP Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AKP Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, İl Başkanı Yeşim Karadağ, eski vekiller ile partililer programa katıldı. 

AKP'li Turan konuşmasının büyük bölümünü, 28 belediyeye atan kayyım konusu ile bayramın ilk günü Van'da gerçekleştirilen bombalı saldırıya ayırdı:

"Ne demek bu? Biz şöyle bir şey mi yaptık, seçim oldu, seçimi beğenmedik, beğenmediğimiz seçime de kayyım atadık. Böyle mi oldu? Hayır. Ne oldu? Seçim oldu, seçimden sonra 2 yıla yakın zaman geçti. İdareler soruşturma açtı, uyardı. Gittiler geldiler. Ama sen terör örgütüyle olan ilişkini utanmadan sıkılmadan kamu gücüyle yasal hale getirmeye çalışırsan, devletin aracıyla, siyah plakasıyla bomba taşıyıp hendek kazar, onlara para aktarmaya devam edersen oraya kayyım atamak bizim boynumuzun borcudur. Hatta o kayyım az, onların partisine de, onların kapısına, zihnine de kayyım atanmalı diye düşünüyorum. Kayyım atanacak tabi ki. Kayyım geç kalmış, iyi bir adımdır. Biz kayyımların arkasındayız.

<< Önceki Haber AKP'li Turan: HDP'ye de kayyım atanmalı! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER