AKP'li milislerden silahlanma çağrısı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yan yana fotoğraflarıyla dikkat çeken Osmanlı Ocakları 1453 Genel Başkanı ve Ümmet Ocakları kurucu Genel Başkanı Emin Canpolat kendi Twitter hesabından 'silahlanma' çağrısı yaptı. Canpolat şöyle dedi: "Bizimle hareket eden tüm kardeşlerimize duyurumuzdur. Vatan için Bayrak için Erdoğan için silahlanın"

samanyoluhaber.com


'AK MİLİSLER' SİLAHLANIYOR

Ak Milisler açıkça silahlanma çağrısı yapmaya başladı.


O çağrı geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in silahlanma iddiasını da doğruladı.



'SİLAHLANIN' ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yan yana fotoğraflarıyla dikkat çeken Osmanlı Ocakları 1453 Genel Başkanı ve Ümmet Ocakları kurucu Genel Başkanı Emin Canpolat kendi Twitter hesabından 'silahlanma' çağrısı yaptı. Canpolat şöyle dedi:
"Bizimle hareket eden tüm kardeşlerimize duyurumuzdur. Vatan için Bayrak için Erdoğan için silahlanın"



O çağrıya AKP'li trol hesaplardan destek geldi. 

Asker ve polise güvenilmeyeceğini yazan AKP'li hesaplar Erdoğan'ın çağrısı ile harekete geçmeye hazır olduklarını ilan etti. 





GÖKÇEK CANLI YAYINDA AKP'NİN SS'LERİNİ İTİRAF ETMİŞTİ

AKP'li hesaplardan yapılan açık silahlanma çağrısı akıllara geçtiğimiz günler Melih Gökçek'in yaptığı açıklamayı akla getirdi. 

Gökçek katıldığı bir televizyon programında silahlanma hikâyelerinin kulağına geldiğini söylemiş ve “Bunu gizlemenin bir âlemi yok. Ben bunun yasal hale gelmesi için her televizyonda anlatıyorum. Muazzam bir silahlanma oldu. Pompalı tüfeği alan evine atıyor. Sen yarın bir darbe yapmaya kalksan, senin elinde piyade tüfeği, kaleş varken, bu kalkıp pompalı tüfeğiyle gelmeyecek mi? Acımaz da. Şunu artık anladılar bütün dünya bize bir tezgah yapıyor. Darbe olsun da gelsin beni öldürsünler diye mi bekleyecekler” ifadelerini kullanmıştı. 

Canpolat, silahlanma çağrılarını öğle saatlerinde yineledi.



<< Önceki Haber AKP'li milislerden silahlanma çağrısı! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER