Tartışılan İmamoğlu açıklaması: İsmini bile bilmiyormuş

23 Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden yapılacak seçim öncesinde tüm anketlerde geride olan AKP, rakipleri Ekrem İmamoğlu’na karşı yeni bir taktik geliştirdi. AKP’nin önde gelen isimleri artık İmamoğlu’nun ismini bilmediklerini ifade ediyor.

SHABER3.COM

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) eski Afyonkarahisar milletvekili Veysel Eroğlu, Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun adını bilmediğini öne sürdü. 

Eroğlu’nun Twitter hesabından İmamoğlu, Binali Yıldırım’la ilgili paylaşımları olduğu da görüldü.

EROĞLU: İSMİNİ BİLE BİLMİYORUM

Memleketi Afyonkarahisar’da bayramlaşma törenine katılan Eroğlu, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimleriyle ilgili, “Kazandıracak olan İstanbul halkıdır. İstanbul halkı şimdiden özellikle tavrını koydu. O kişi, CHP’nin adayı ismini bile bilmiyorum şu anda. Acaba sandıktan çıkacak mı? Ama çıkmadı ki. Neticede oyları çalmışlar. Alenen oyları çalmışlar.” dedi.

İstanbul seçimlerinde büyük usulsüzlükler olduğunu iddia eden Eroğlu, “YSK İstanbul’da yeniden yapılmasına karar verdi. Dolayısıyla İstanbul halkı karar verecektir. ABD’deki bir gazeteye demeç olarak vermesi de kendi takdiridir. Onu bilemeyiz.” diye konuştu.
<< Önceki Haber Tartışılan İmamoğlu açıklaması: İsmini bile bilmiyormuş Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER