Akpınar: Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamalıyız


Yozgat'ta Emniyet Müdürü Saim Akpınar, geleceğin teminatı olan çocuklara gereken önemin verilmesi gerektiğini belirterek, "Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamalıyız." dedi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Bozok'tan Yeşeren Umutlar' projesi kapsamında öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Yimpaş AVM'de düzenlenen etkiliğe katılan öğrenciler kendilerine ikram edilen yemeğin ardından hızlı 'okuma teknikleri' konulu kursa katılıp, başarılı olanlara akıllı cep telefonu, 'maket uçak yapımı' kursuna katılanlara da eşofman takımı hediye edildi.

Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar da öğrencilerle birlikte yemek yiyerek sohbet edip nasihatlerde bulundu. Akpınar, burada yaptığı konuşmada, çocukların geleceğe daha iyi hazırlanması ve yüksek hedeflerle donatılmasının hedeflendiği projeyi önemsediklerini söyledi. Akpınar, "Bu proje Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan çocuklarımıza yönelik hazırlandı. Milli Eğitim ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve THK'da proje ortaklarımız arasında bulunmaktadır. Projemizin amacı çocuklarımızın var olan kabiliyetlerini ortaya çıkarmak, motive etmek ve daha iyi yetiştirmek, ileri hedefler belirlemelerine yardımcı olmaktır. Bu gibi etkinlikler çocuklarımızın kaynaşması ve derslerine motive olması açısından da önem teşkil etmektedir. Bu kapsamda önümüzdeki süreçte etkinliklerimize devam edeceğiz." diye konuştu.

Projeye katılan 40 öğrenciyle birlikte emniyet mensupları, projede yer alan kurumların temsilcileri birlikte yemek yedi, ardından da 'Hızlı okuma teknikleri' konulu kursa katılıp, başarılı olanlara akıllı cep telefonu, 'maket uçak yapımı' kursuna katılanlara da eşofman takımı hediye edildi. Etkinliğe katılan öğrenciler ardından da bowling salonuna geçerek, gönüllerince eğlendi. CİHAN
<< Önceki Haber Akpınar: Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamalıyız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER