AKP neden erken seçime gitmek istiyor?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'erken seçim' iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tek başına iktidarken niçin seçime gidiyorsun? İçlerindeki Bylock'çuları elemek için. Bunlar uçaklarla Pensilvanya'ya hacca gider gibi gitmiyor muydu? Bylock kullananların çözülen isimleri seçilerek söyleniyor, kontrollü. Savcılığa bu kişilerin isimleri bildirilmiyor" dedi.

AKP neden erken seçime gitmek istiyor


İÇLERİNDEKİ BYLOCK’ÇULARI ELEMEK İÇİN

Erken seçim tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Tek başına iktidarken niçin seçime gidiyorsun İçlerindeki Bylock’çuları elemek için. Haziran’dan sonra bir koalisyon ortamı çıkmıştı, o dönemi anlarım. Şimdi, tek başına iktidarlar ve ‘Biz Türkiye’yi yönetemiyoruz’ diyorlar. 550 milletvekili çıkarsalar bile Türkiye’yi yönetemezler. Çünkü yönetme erkini kaybetmişlerdir. Kendi içlerinde de ciddi sorunlar var. FETÖ’cü olan, olmayan var. 

LİSTELER AYIKLANIYOR İDDİASI

AK Parti içinde Bylock sistemini kullananların olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: “Kesinlikle var. Bylock kullananların çözülen isimleri seçilerek söyleniyor, kontrollü. Savcılığa bu kişilerin isimleri bildirilmiyor. Programı bağımsız bir kuruluş incelesin. CHP içinde 1 kişi için söylendi, araştırıldı çıkmadı”
<< Önceki Haber AKP neden erken seçime gitmek istiyor? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER