İpek'ten havuz medyasına açıklama : Sorularınıza cevap veririm canlı yayınlayabilecek misiniz?

Akın İpek’ten, kendisine mikrofon tutan havuz medyasına: “Bütün sorularınıza memnuniyetle cevap veririm ama yayınlayabilecek misiniz?”

Akın İpek'ten Havuz Medyasına açıklama

İngiltere’de yaşayan iş adamı Akın İpek, Türkiye’nin iade talebi sonrası başlayan hukuki süreç kapsamında Londra’da hakim karşısına çıkmadan önce ve duruşmadan sonra Havuz medyasına kısa bir açıklama yaptı.

Mahkeme tek başına yürüyerek gelen Akın İpek, kapı önünde kendisine “Hakkınızdaki iddialarla ilgili ne diyorsunuz?” sorusuyla beraber mikrofon uzatan A Haber Muhabiri’ne, “Mahkeme başlamak üzere çıkışta konuşsak olur mu sizce?” diye sordu. Muhabirlerin, “Kaç saat sürer?” sorusuna ise Akın İpek, “Herhalde birkaç saat sürer. Sonra memnuniyetle bütün sorularınıza cevap veririm. Kolay gelsin.” demesi ise dikkat çekti.

'SÖZLERİMİ KIRPIP BİÇMESİNLER DİYE'

Akın İpek mahkeme çıkışında açıklamalarını sürdürdü. İpek, ‘canlı yayın yapalım tüm sorularınıza cevap vereyim’ dedi. Neden canlı yayın istiyorsunuz sorusuna ise 'sözlerimi sonradan kırpıp biçmesinler' diye cevaplayan İpek 'Perşembe akşamı her şeyi sorabilirsiniz' dedi
<< Önceki Haber İpek'ten havuz medyasına açıklama : Sorularınıza cevap... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER