Ahmet Takan: 'Bana 4 yıl kimse dokunamaz. Siz kendinize bakın' diye azarladı

Ahmet Takan: 'Bana 4 yıl kimse dokunamaz. Siz kendinize bakın' diye azarladı

(...)
Bu arada size Saray çevrelerinden çok özel kulisler aktarayım;

Özellikle Binali Yıldırım'ın başını çektiği ekip geçtiğimiz günlerde Erdoğan ile 'dar dairede' bir sohbet toplantısı yapmışlar. Erdoğan'ın, ekibin "efendim işler kötü gidiyor, el koysanız" çıkışını, "bana 4 yıl kimse dokunamaz... Siz kendinize bakın" diyerek azarladığı öne sürülüyor. Bir de Saray'daki bu görüşmede, "tekrar tek parti olmadan, bir günlüğüne bile hükümeti bırakamayız, bir günlüğüne bile Meclis'in çalışmasına izin veremeyiz'' konuşmaları da geçmiş. Binali Yıldırım ekibinde bulunan bir bürokratın, "Efendim, Ahmet Necdet Sezer kendi döneminde bir günlüğüne bile  vekalet vermiyordu. 7 buçuk yılda sadece Romanya ve Suriye'ye günü birlik gitti... Vekalet verse başına gelecekleri biliyordu... Biz de bir günlüğüne dahi olsa bırakın muhalefete vermeyi Ahmet Hoca'ya bile partiyi, iktidarı, Meclis'i bırakmamalıyız'' dediği belirtiliyor.

Havuz medyası da "Saray medyası" ve "Ahmet Hoca medyası" olarak ikiye bölünüyor. Bazı televizyon ve gazeteler, Davutoğlu'ndan yana taraf almaya başlamışlar. Onların içinde "Alo Fatih" sistemi yok. Ancak "Alo Hoca" hattını kendileri inşa etmeye başlamış. Davutoğlu ile bir STÖ üzerinden kontak kuran medya yöneticileri, "sizin için ne yapabiliriz" demeye başlamışlar.

Erdoğan çok sinirli; havuz medyasına "MHP'yi bitirin" talimatı gitti. "Koalisyonu MHP kurmadı" propagandası yeterli görülmedi. Kabin ekibi, arşivlerdeki kasetleri tekrar seyretmeye başladı!..

<< Önceki Haber Ahmet Takan: 'Bana 4 yıl kimse dokunamaz. Siz kendinize... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER