Adliye katibi dul kadının cinayet zanlısı yakalandı

Adliye katibi dul kadının cinayet zanlısı yakalandı

Erzincan'da bir kadının bıçaklanarak öldürülmesi olayının zanlısı yakalandı. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gözaltına alarak mahkemeye çıkardığı zanlı, suçunu itiraf etti. Zanlı, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 11 Aralık'ta Erzincan çevre yolu Gümüşhane kavşağı yakınlarında meydana geldi. Erzincan Adliyesi'nde katip olarak çalışan Şenay A.(35) mesai çıkışı sonrası evine gitmeyince yakınları, emniyet güçlerine kayıp bilgisinde bulundu. Kayıp bayanla ilgili çalışma yapan güvenlik güçleri, saat 22.00 sıralarında bir vatandaş tarafından Karaağaç Mahallesi 770 Sokak üzerinde bulunan çöp bidonu içerisinde bir bayana ait çanta bulunduğu ihbarı aldı. Cinayet Masası ekipleri, çantanın Şenay A.'ya ait olduğunu tespit etti. Ekipler, çöp bidonu çevresinde bulunan iş yerlerine ait güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Çantayı çöpe atan şahsın kimliğini kısa sürede tespit eden ekipler, şüpheli C.B.'yi gözaltına aldı.

Şenay A.'yı bıçakladığını itiraf eden C.B., şahsı çevre yolu üzerinde Gümüşhane kavşağına yakın bir noktada bıraktığını itiraf etti. Olay yerine giden güvenlik güçleri Şenay A.'nın cansız bedeni ile karşılaştı. Ceset, otopsi yapılmak üzere Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Soruşturmada, zanlı C.B.'nin, daha önce farklı bir suçtan cezaevinde 11 yıl yattığı, açık cezaevinde yatarken katip Şenay A.'nın görev yaptığı adliyenin çay ocağında mahkum olarak çalıştırıldığı belirlendi. Şüpheli C.B.'nin 2014 yılında tahliye olduktan sonra da adliyeye yakın bir bölgedeki taksi durağında şoför olarak çalıştığı tespit edildi.

Cinayet zanlısı C.B., Şenay A. ile olay mahallinde tartıştığını ve daha sonra üç yerinden bıçakladığını itiraf etti. Geniş güvenlik önlemleri altında Erzincan Adliyesi'ne çıkarılan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şenay A.'nın dul ve 2 çocuk annesi, cinayet zanlısı C.B.'nin de evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN
<< Önceki Haber Adliye katibi dul kadının cinayet zanlısı yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER