Adanaspor, Kayseri Erciyesspor maçına odaklandı


PTT 1 Ligi'nin lideri Adanaspor, pazartesi günü sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Osman Yereşen Tesislerindeki antrenman öncesinde Teknik Direktör Engin İpekoğlu futbolcularla sahada kısa bir toplantı yaptı. Oyuncularına rakiple ilgili bilgi veren teknik patron İpekoğlu, daha sonra iki gruba ayırdığı futbolculara topla birlikte kuvvet çalışması yaptırdı. Oyuncular antrenmanın son bölümünde çift kale maç yaptı. Çalışmanın bu bölümünde İpekoğlu oyuncularını yapmaları gerekenler konusunda uyardı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı. Öte yandan sakatlığı bulunan Ergin Keleş ve bir önceki antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan Ahmet Dereli takımla birlikte çalıştı.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu, sıkıntılı bir hafta içerisinde olduklarını ifade ederek, taraftarların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını söyledi. İpekoğlu, "Ligin son haftalarına geliyoruz. Kalan 11 maç hiç kolay geçmeyecek. Tüm takımların ligde bir iddiası var. Kayseri Erciyesspor da bu takımlardan bir tanesi. İyi bir kadroları var. Son oynadıkları karşılaşmada iyi görüntü verdiler. Bizim adımıza her maç olduğu gibi bu maçta çetin geçecek. Sakatlıklarımız ve cezalılarımız mevcut. Açıkçası sıkıntılı bir haftadayız. Ancak bizim alışık bir oyun sistemimiz var. Hangi futbolcumuz oynarsa oynasın elinden geleni yapacağını biliyorum. Bu sebeple taraftarlarımızın desteğine bu hafta daha çok ihtiyacımız var. Kayseri Erciyesspor maçında üç puana ulaşacağımızı düşünüyorum." dedi.

Adanaspor'un orta saha mevkiindeki önemli isimleri Samican ve Renan düz koşulara başladı. Kolundaki platini yenilenen Renan ve adalesinde yırtık tespit edilen Samican'ın tedavileri Kulüp Masörü Yılmaz Renksizkaya nezaretinde devam ederken iki futbolcuda düz koşulara başladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanaspor, Kayseri Erciyesspor maçına odaklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER