Adanalı kadın yöneticilere destek semineri verilecek

Adanalı kadın yöneticilere destek semineri verilecek

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Adana İş Kadınları Derneği'nin ev sahipliğinde 'Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı' Adana'da gerçekleştirilecek.

Avrupa Birliği (AB), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilen programda, Adana ve bölgedeki kadın girişimci ve yöneticiler ile yerel kurum temsilcilerinin katılacağı 'İşletmenizi Büyütmenin Anahtarı: Büyük Resmi Gören Liderler' konulu seminer Bilgi İnal tarafından verilecek.

Seminerde kadın işletme seminerinde kadın liderler olarak kendilerini hangi alanlarda güçlendirebileceklerini görme fırsatı elde edeceklerini Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rana Dal, "Program kapsamında kadın girişimcilerin finansal ve yönetimsel yetkinlikleri ile sosyal becerilerini geliştirmek ve sunulan danışmanlık ve finansman destekleri konusunda bilgi verilmek amacıyla ülke genelinde bu seminer düzenleniyor. Kadın İşletme Seminerlerinin ikincisi Adana'da, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve İŞKAD'ın ev sahipliğinde bölgedeki kadın girişimci ve yöneticiler ile yerel kurum temsilcilerinin yanı sıra katılımcı bankalar Finansbank, TEB, Türkiye İş Bankası ve VakıfBank'ın katılımıyla 11 Kasım Çarşamba günü saat 12.30'da Adana Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilecek. Katılımın ücretsiz olduğu seminerde, Eğitmen, Yönetici ve Feminen Liderlik Koçu Bilge İnal 'İşletmenizi Büyütmenin Anahtarı: Büyük Resmi Gören Liderler' başlıklı eğitimde başarılı liderlerin büyük resme nasıl bakması gerektiğine, iş ve hayat dengesinin önemine ve kadın liderler olarak hangi alanlarda kendilerini güçlendirebileceklerine değinecek. Ayrıca kadın girişimci ve yöneticiler, programa özel olarak geliştirilen ve ücretsiz olarak işletmelerini analiz ederek gelişim fırsatlarını, güçlü yanlarını yönetim becerilerini ölçebilecekleri 'İşletme Merceği' hakkında da bilgi sahibi olacaklardır." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Adanalı kadın yöneticilere destek semineri verilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER