AB'yi tehdit etti: Durdursanız ne yazar!

Avrupa Parlamentosu'nun "İnsan hakları ihlalleri akıl almaz boyutlara geldi, Türkiye ile müzakereler durdurulsun" kararına şu ana kadar herhangi bir cevap vermeyen AKP lideri Erdoğan, Avrupa Birliği'ni tehditkâr sözlerle hedef aldı. Erdoğan, "Durdursanız ne yazar, durdurmasanız ne yazar!" dedi.

SHABER3.COM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) üyelik müzakerelerinin durdurulmasına yönelik kararına Samsunlular gecesinde cevap verdi.

Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda bu akşam Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu tarafından düzenlenen Samsunlular buluşmasında konuştu.

ERDOĞAN: AH KEŞKE ÖYLE BİR KARAR ALSALAR

Erdoğan, "Neymiş üyelik müzakerelerini durduracaklarmış. Durdursanız ne yazar durdurmasanız ye yazar? Ah keşke öyle bir karar alsalar, ama öyle bir karar veremezler veremezler." dedi. 
Türkiye'de 1970'lerin sonunda protest müziğin duayeni kabul edilen şarkıcı Orhan Gencebay her seçim öncesinde olduğu gibi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde yine Erdoğan ile kol kola.
 
"31 Mart aynı zamanda Avrupa Parlamentosu'na da bir cevap olacaktır." diyen Erdoğan, "Hangi kararı alırsa alsın bunun bir kıymeti harbiyesi yok." ifadelerini kullandı. 
<< Önceki Haber AB'yi tehdit etti: Durdursanız ne yazar! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER