'Abdullah Gül ile 12 Yıl' kitabı da fuarda


11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Sever, basıldığından beri çok konuşulan 'Abdullah Gül ile 12 Yıl' isimli kitabını okurları için imzaları. Sever, kitaba ilginin çok yüksek olduğunu söyleyerek, "Bu kitaptan tarihçiler de yararlanabilir" dedi.

Yaklaşık 5 ay önce çıkan ve basıldığı günden beri de onlarca kez haber olan Ahmet Sever'in 'Abdullah Gül İle 12 Yıl' isimli kitabı, 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda okurlarla buluştu. Sever, son olarak 120 bin adet basılan kitabı hakkında konuştu.

Sever, kitap hakkında şunları söyledi: "Abdullah bey başbakan olduğunda beni davet etmişti ve o gün başlayan 12 yıl, hem başbakanlığı hem dışişleri bakanlığı ve hem de cumhurbaşkanlığı döneminde devam etti. Bu süre içerisinde Türkiye'de pek çok şey yaşandı. Ben de görevimden sonra gördüklerimi, yaşadıklarımı kitaplaştırmak istedim. Kamuoyu ile de paylaşmak istedim, belki tarihçiler için de bir kaynak olur bu amaçla bu kitabı yazdım. Kitap tahmin ettiğim gibi çok ilgi gördü. Şu anda 60. Baskıda. Bu da beni bir yanı ile toplumun olup bitenlere ilgisini göstermesi bakımından hem de okuma sevdası bakımından bizi çok mutlu etti.
Kitaba şu anda ilgi az ama zaten bir doyum noktasına ulaşıldı. Şu anda ilginin az olması doğal karşılanmalı."
CİHAN
<< Önceki Haber 'Abdullah Gül ile 12 Yıl' kitabı da fuarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER