ABD'de Obama ve Clinton'a şüpheli paket gönderildi

ABD eski Başkanı Obama ve başkan adayı Clinton'a patlayıcı madde içerdiği tahmin edilen paketler gönderilmek istendiği tespit edildi. New York'ta CNN televizyonun bulunduğu bina da şüpheli paket nedeniyle tahliye edildi.

SHABER3.COM

Amerika Birleşik Devletleri’nde eski başkanlara yönelik arka arkaya bombalı paket haberleri geldi. Bill ve Hillary Clinton çiftinin evine gönderilen bir pakette patlayıcı cihaz bulunduğu duyuruldu. Ardından ABD’nin bir diğer eski başkanı Barack Obama’nın da evine bombalı paket gönderildiği belirtildi. Sonrasında ise Beyaz Saray’a gönderilmeye çalışılan bombalı paketin yakalandığı belirtildi.

ABD’li yetkililer, Bill ve Hillary Clinton çiftinin New York’taki evine gönderilen bir paketin içerisinde bomba bulunduğunu açıkladı. Paketin içerisine yerleştirilen bombanın, geçtiğimiz pazartesi günü ABD’li milyarder yatırımcı George Soros’a gönderilen bomba ile benzer özellikler taşıdığı belirtildi.

ABD gizli servisi CIA, önceki başkan Barack Obama’nın Washington’daki evine de bombalı paket gönderildiğini duyurdu.

Olayın ardından ABD Başkanı Donald Trump bir açıklama yaptı ve Beyaz Saray’ın bu iki olayı da ciddi şekilde ele aldığını belirtti. CNN International kanalı, Beyaz Saray’a gönderilen bir bombalı paketin engellendiğini iddia etti.
<< Önceki Haber ABD'de Obama ve Clinton'a şüpheli paket gönderildi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER