Fenerbahçe için sarsıcı iddia

Günün flaş iddiasına Milliyet Gazetesi imza attı. Gazetenin haberine göre; Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ni kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.. Gazete ayrıca Orman Bakanlığı'nın Fenerbahçe ile Spor Genel Müdürlüğü arasındaki sözleşmenin geçersiz olduğunu kulübe bildirdiğini iddia etti..

Fenerbahçe için sarsıcı iddia

Orman Bakanlığı, tesislerin bulunduğu araziyi, Spor Genel Müdürlüğü'ne bölgedeki halkın faydalanması için tahsis etmiş Ancak Fenerbahçe'nin talebi üzerine genel müdürlük yasasında yer alan "Bünyesinde 6 amatör branşı barındıran kulübe bedelsiz verilebilir" maddesi ile arazi, kulübün hizmetine sunulmuştu. Fenerbahçe de daha sonra halen kullandığı Can Bartu Tesisleri'ni inşaa etti. 

Milliyet Gazetesi'nin edindiği bilgiye göre müffetişlerin yaptığı son denetleme sonucu Orman Bakanlığı harekete geçti. Spor Genel Müdürlüğü ile Fenerbahçe arasında yapılan anlaşmanın geçersiz olduğu, araziyle ilgili tek muhattabın Orman Bakanlığı olduğu da kulübe iletildi.

Büyük bir tehlike ile karşı karşıya olan Fenerbahçe bu gelişme üzerine bakanlık ile görüşmelere başladı..Eğer Fenerbahçe anlaşma sağlarsa tesisin kirasını ödeyecek.. Bu konu hakkında resmi açıklama ise bekleniyor..
<< Önceki Haber Fenerbahçe için sarsıcı iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER