400 kişinin alınacağı işe bin 962 kişi başvurdu

400 kişinin alınacağı işe bin 962 kişi başvurdu

Çankırı'da Toplum Yararına Proje (TYP) kapsamında Okullara Kadın Eli Değsin Projesi kura çekim töreni gerçekleştirildi. Toplamda 400 kişinin alınacağı işe bin 962 kişi başvurdu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından uygulanan 'Okullara Kadın Eli Değsin' projesi kapsamında Çankırı merkezde görev yapacak 245 bayan personelin belirlendiği kura çekim töreni Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene Vali Vahdettin Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Alim Çaycı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız ve başvuruda bulunan bayanlar katıldı.

Vali Özcan yaptığı konuşmada, "Bugün burada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa uygulamaya koyduğu 'Toplum Yararına Program' kapsamında gerçekleştirilen 'Okullara Kadın Eli Değsin' projesinin kura çekimi yapılacak. Çalışacak olan bayanlarımızın hepsi kurayla belirlenecek. İlçelerle birlikte toplam müracaat sayısı bin 962, merkez müracaat sayısı bin 357'dir. 245 kişi merkezde çalışmak üzere, 155 kişi ise ilçelerde çalışmak üzere kurayla toplam 400 bayan belirlenecek. Hayırlı, uğurlu olsun" diyerek ilk kurayı çekti.
CİHAN
<< Önceki Haber 400 kişinin alınacağı işe bin 962 kişi başvurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER