4 Eylül Stadı karıştı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanan maçın ardından saha karıştı.

4 Eylül Stadı karıştı!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçının ardından ortalık birbirine girdi. Protokol tribününde yerinden kalkan ve maçın temsilcileri Adnan Şeker, Rauf Onur Ek ve Rıdvan Çalıkuşu'nun yanına gelen Odyakmaz bağırarak, "Ayıptır günahtır yazıktır. Bu hakem bir daha buraya, Sivas'a gelmesin Allahtan korkun. Bir daha buraya gelmesin bu hakem...... Hakkımızı yiyorlar. Bu kadar ucuz karar olmaz" diyerek temsilcilere bağırdı.

HAMZAOĞLU VE YASİN'E BÜYÜK TEPKİ

Maçın son bölümlerinde Sivas'ta tansiyon yükseldi. Sivas taraftarı son dakikalarda Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Yasin Öztekin'e tepki gösterdi.

Taraftarlar, penaltı pozisyonunda Cicinho'nun müdahalesinde yerde kalan Yasin'e sinkaflı tezahüratlarda bulundu. Tribünleri Sergen Yalçın'ın yardımcıları ve Aatıf sakinleştirmeye çalıştı. Dakikalar sonra bu kez Galatasaray yedek kulübesinin arkasında bulunan Sivasspor taraftarı Galatasaray Teknik Dİrektörü Hamza Hamzaoğlu'na sözlü tacizde bulundu ve bir anda tansiyon yükseldi. Bunun üzerine emniyet güçleri Galatasaray kulübesinin etrafına geniş güvenlik önlemleri aldı.

MAÇ SONU TARTIŞMA ÇIKTI

Karşılaşmanın bitişiyle birlikte Sivasspor taraftarı maçın hakemine tepki gösterdi. Sivasspor yöneticileri de hakemlere tepkisini gösterdi. Bu arada iki takımın futbolcuları arasında da tartışma yaşandı. Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun saha içi körüğünde bir güvenlik personeline vurduğu iddiası üzerine bir anda ortalık karıştı. Dzamali ile bazı oyuncular karıştı. Batuhan da tartışmaya girdi. Karşıllıklı itişmeler yaşandı. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, araya girerek oyuncuları yatıştırmaya çalıştı. Karşılıklı itişmeler yaşanırken, Abdürrahim Albayrak takım oyuncularını içeriye sokmaya çalıştı.

DHA




<< Önceki Haber 4 Eylül Stadı karıştı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER