27. Genç İletişimciler Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

27. Genç İletişimciler Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Aydın Doğan Vakfı 27. Genç İletişimciler Yarışması ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede konuşan Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, Türkiye'nin bugün her zamankinden daha çok samimi ve gerçek iletişimcilere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü'nde gerçekleştirilen ödül töreni, medya dünyasının önde gelen isimleri ile genç iletişimcileri bir araya getirdi. Açılış konuşmasını yapan Hanzade Doğan Boyner, 36 yıldır medya sektöründe Türkiyenin en önemli iletişim markalarını yönettiklerini belirtti. Boyner, medyaya doğru iletişimcileri yetiştirmek ve öğrencilerin okul hayatı boyunca yanlarında olabilmek için 27 yıldır Genç İletişimciler Yarışması'nı düzenlediklerini söyledi.

Geride bırakılan 27 yılda teknolojinin iletişimde devrim yaptığını belirten Boyner, "Bugün Ağrı'da oturan bir öğrenci bilgisayarını açıp Boston'daki bir öğretmenin dersine bağlanıp onu dinleyebilir. Dünyanın neresinde olursa olsun bir felaket olduğu anda hepimizin telefonlarından en ince detayına kadar o felaketi görüyoruz." dedi.

İletişimin insanın en temel ihtiyacı olduğunu vurgulayan Boyner, şöyle devam etti: "Duymadan konuşamazsın, anlamadan anlatamazsın dolayısıyla evet sürekli mesajlaşıyoruz, sürekli yazıyoruz, sürekli iletişim halinde zannediyoruz ama iletişim filan kurduğumuz yok. Benim genç iletişimcilere vermek istediğim tek bir mesaj var, iletişimin özünde yatan bu değeri unutmayın, ancak kalbinizden konuşursanız karşınızdakine ulaşabilirsiniz. Ancak samimi olursanız mesajınız doğru yere gider. Haberiniz samimiyse ve gerçekse yerini bulur etkisini bulur. Attığınız her tweette, yaptığınız her haberde, sunduğunuz her programda, hazırladığınız her reklam kampanyasında samimi olun, adil olun, gerçek olun. Bu değerlere sahip olduğunuz sürece de uzuvadede siz kazanırsınız ve Türkiye kazanır. Çünkü Türkiye'nin bugün her zamankinden daha çok samimi ve gerçek iletişimcilere ihtiyacı var."

Boyner'in konuşmasının ardından yazılı, görsel, işitsel, reklam, internet yayıncılığı, halkla ilişkiler dallarında ödül alanlara plaket ve hediye çekleri takdim edildi.

Yazılı dal haber-haber araştırma ödüllerini Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, yazılı dal mizanpaj ödüllerini Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, yazılı dal, röportaj ödüllerini ise Hanzade Doğan Boyner ile Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman birlikte verdi. Aydın Doğan ayrıca ödül alan iletişim fakülteleri yöneticilerine plaket verdi. CİHAN
<< Önceki Haber 27. Genç İletişimciler Yarışması ödülleri sahiplerini... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER