2 yıl sonra o da itiraf etti: Kurguydu

Havuz medyası olarak bilinen yayın organlarından Star gazetesi'nde yazan Cem Küçük, Kabataş'ta 80-100 üstü çıplak, deri maskeli, deri eldivenli adamın bir kadına saldırdığı yönündeki haberin kurgu olduğunu yazdı.

2 yıl sonra o da itiraf etti: Kurguydu

Cem Küçük bu yalanın yazabilmek için 2 yıl kadar beklemiş oldu. Kendisi gibi havuzdan beslenen ve 7'li çete diye tabir ettiği, kurguyu gerçekmiş gibi haber yapan bu gazetecilere de Kabataş olayı üzerinden yüklendi.

İşte aydınlanması için 2 sene geçmesi gereken kişinin yazısından o bölümler...

(...)
Beni hedef alanlar sürekli Erdoğan’a yönelik her eleştiriyi hainlik olarak takdim ettiğimi söyleyerek kara propaganda yapmaya da devam ediyor. Bilakis ben Erdoğan’a ve AK Parti’ye yönelik iyi niyetli ve tutarlı her eleştiriyi çok çok önemseyen ve böyle eleştirmenlerin artmasını destekleyen bir adamım. 
(...)
Öte yandan sırf kendi imtiyazları kayboldu diye etikçilik, eleştirelcilik oynamaya ve Erdoğan’ı arkadan hançerlemeye kalkışanların da kötü niyetini tespit etmeliyiz…

Şimdi eleştirel aydın pozu takınan bu 7’li çetenin daha çok yakın bir zaman önce 80-100 tane üstü çıplak, deri maskeli, deri eldivenli adamlar gibi saçmasapan kurgular üreterek bizleri haklı iken haksız duruma düşürdüğünü de herkes hatırlıyor.

O gün gerçekten mağdur olan Develioğlu Ailesi bu saçma kurgular yüzünden sonrasında bir kez daha mağdur oldu. Kendi söylemedikleri ve ayıp olmasın diye inkâr edemedikleri şeylerle insanları bir kez daha doğradı Aydın Doğan’ın medyası. Bütün bunları hükümete yaranmak için yapanlar şimdi eleştirel aydın pozu takınacak öyle mi?  Kusura bakmayın buna kargalar bile güler…


<< Önceki Haber 2 yıl sonra o da itiraf etti: Kurguydu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER