112 sağlık ekipleri bu sefer hastaya değil, yola müdahale etti


Erzurum- Ağrı karayolunun Hamamderesi mevkiinde meydana gelen yaralamalı trafik kazasında karayolu tek yönlü olarak araç trafiğine kapandı. Acilen Erzurum'dan Ağrı'ya dönüş yapması gereken bir ambulansdaki sağlık görevlisi ve şoför, trafik işaret levhasını kürek gibi kullanarak yola biriken kum birikintilerini temizlemesi objektiflere yansıdı.

Kaza bugün öğle saatlerinde Erzurum- Ağrı karayolunun 9 kilometresindeki Hamamderesi mevkiinde meydana geldi. Samih Özer (50) idaresindeki kum yüklü hafriyat kamyonu, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek yan yattı. Sürücü Özer, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kazadan kurtarıldı. Özer, ambulans ile Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bölünmüş yol trafik kazası nederiyle araç trafiğine kapandı. Kaza nedeniyle bir kilometre uzunluğunda kuyruk oluştu. Bu sırada Erzurum'dan Ağrı'ya dönmekte olan ve içerisinde hasta bulunmayan Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait ambulansın sürücüsü ve 112 Acil sağlık görevlisi araçtan indi. Sağlık görevlileri, kamyondan yola saçılan kumu, kedi gözü tabir edilen ve kazada kırılan trafik levhasını kürek olarak kullanıp, dakikalarca çalışarak yol üzerindeki kum birikintilerini temizledi. Bu sırada kaza yerindeki vatandaşların ve görevli trafik polislerin yardım etmediği 112 çalışanları, yol üzerindeki kumu temizleyip, görev yerlerine yetişmek için olay yerinden ayrıldı.

Kazaya karışan kamyon daha sonra olay yerine gelen çekici marifetiyle yol kenarına çekilerek, karayolu araç trafiğine açıldı. CİHAN
<< Önceki Haber 112 sağlık ekipleri bu sefer hastaya değil, yola müdahale... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER