"100 bin dolarlık saatimi kaybettim!"

Eski Motosiklet Şampiyonu... 24 Haziran 2018 Milletvekilliği Seçimi'nde Sakarya'dan milletvekili seçildi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 3 milyon liralık Lamborghini ile geldi. Müşavirleri için "yaverlerim" paylaşımı yaptı. "Senatör" ibareli kartvizit bastırdı. Kenan Sofuoğlu bu sefer Tayland seyahatinde kaybettiği 100 bin dolar değerindeki "Hublot" marka el yapımı saati ile haber oldu.

SHABER3.COM

Milletvekili seçildiği günden beri sosyal medya paylaşımları ve skandallarıyla gündeme gelen Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu bu kez 100 bin dolarlık (560 bin Türk Lirası) lüks saatiyle gündeme geldi.

DÜNYADA SADECE 100 ADET VAR

Önceki günlerde Tayland'ın başşehri Bangkok'a giden Sofuoğlu, İsviçreli “Hublot” markasının kendisi için özel olarak ürettiği ve dünyada sadece 100 adet olan saatini havalimanında çaldırdı.

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Hublot" firmasından yardım talep etti.

SOSYAL MEDYADAN YARDIM İSTEDİ

Sofuoğlu, saatinin fotoğrafını paylaşarak bulunması için Hublot firmasından yardım istedi.

Bazı internet haber siteleri, Sofuoğlu'nun Bangkok'a tatile gittiğini yazdı. 

Sofuoğlu, Instagram hesabından haberini yayımlayan internet sitelerine ağır hakaretlerde bulundu: "Bu kadar şerefsiz olmayın. Ben oraya tatile değil, milli sporcuların başında dünya şampiyonasına gittim.”


Kenan Sofuoğlu, milletvekili kaydını yaptırmak için TBMM'ye lüks spor otomobil markası Lamborghini'nin Aventador modeli ile gelmişti. Arabanın fiyatı o gün için 3 milyon TL olarak açıklanmıştı. 

<< Önceki Haber "100 bin dolarlık saatimi kaybettim!" Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER