10-12 kişiydiler, 'abi bırak biraz da ben devam edeyim' diyerek dövüyorlardı

Demirören ve Kalyon gruplarının Çırağan Sarayı'ndaki düğünü sırasında, Çırağan Caddesi trafiğe kapatılmasını eleştirdiği için Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından 2 saat dövülen avukat Sertuğ Sürenoğlu konuştu.

SHABER3.COM

Artı Gerçek'ten Can Bursalı'nın haberine göre sözde koruma polisleri terör estirmiş.

'ABİ BIRAK BİRAZ DA BEN DEVAM EDEYİM'

Trafik polislerine caddenin neden kapatıldığını sorduğu sırada Cumhurbaşkanlığı konvoyundaki beşinci koruma aracından inen kişilerin kendisine vatan haini diyerek darp etmeye başladığını söyleyen Sürenoğlu, "10-12 koruma tarafından saatlerce darp edildim. Sürekli suratıma yumruk attılar. Aralarında, 'Abi bırak biraz da ben devam edeyim' diye konuşuyorlardı" ifadelerini kullandı.

'BEN YÜRÜRKEN KONVOY ÇOKTAN GEÇMİŞTİ'

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili açıklamasına da değinen Sürenoğlu, "Ben caddede yürürken Cumhurbaşkanı'nın aracı çoktan geçmişti. Araca doğru koşup hakaret etmem söz konusu değil" dedi.

'YALNIZ OLMADIĞIMI HİSSETTİM'

Sürenoğlu, yaşadığı işkencenin ardından çok sayıda yurttaştan, avukattan destek telefonları aldığını da belirterek, "Bu süreçte yalnız olmadığımı hissettim. Telefonumdaki çağrılar o kadar çok ki, bir çoğuna geri dönüş yapamıyorum." dedi. Olayın takipçisi olacağını söyleyen Sürenoğlu, "Ben işkenceye maruz kaldım ama kolluk güçleri bir başkasına işkenceye yeltenemesin diye hakkımı arayacağım" diye konuştu.

<< Önceki Haber 10-12 kişiydiler, 'abi bırak biraz da ben devam edeyim'... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER